martes, 28 de enero de 2014

GRAN TROBADA AL SANHIBLOC SÈRIE 4

Dissabte 25 de gener es va celebrar la quarta edició del SanhiBloc, open d'escalada en bloc del Voltreganés que va tenir lloc a les noves instal·lacions de les quals disposa el Club Excursionista Voltreganés ARS a Vinyoles.
A l'acte i van fer acte de presència els alcaldes del Voltreganés i varen poder veure en primera persona el bon ambient que es respira en aquesta gran festa de l'escalada.
Un cop més volem agrair a tothom l'esforç fet per fer-nos costat, patrocinadors com Rock Empire, TechRock, Edelrid, Vaude, Didak's, Dark Arrow Climbing, Tsunami Climbing, Camp IV i Montanyà. També als nostres equipadors Mikel Román, Ramón Julián, Carles Redorta, Lluís Font i Kiku Martínez i com no a tots els participants vinguts de tot arreu, sense vosaltres aquesta festa no seria possible.
Também voltem agrair l'esforç realitzat durant els quatre últims mesos per part dels membres del Club Excursionista Voltreganés ARS per deixar a punt les noves instal·lacions i cedir-nos el rocòdrom per celebrar el SanhiBloc Series. 

Totes les fotos les teniu al Facebook i aquí.


Un cop més gràcies a tots i ens veiem a la propera.


No hay comentarios:

Publicar un comentario