domingo, 13 de enero de 2013

SANHIBLOC - UNA FESTA PER TOTHOM


Aquest dissabte verem celebrar la tercera edició del SanhiBloc a les instal·lacions del rocòdrom de la CEVA.
Des d'aquest espai volem agrair el suport rebut pels nostres col·laboradors i patrocinadors que un any més han estat al nostre costat.
També volem felicitar a tots els participants vinguts d'arreu que varen voler compartir amb nosaltres aquest dia i que fan que aquest esdeveniment sigui considerat un punt de trobada per a tots els amants d'aquest esport. Les sensacions són molt bones i aixó fa que ens poguem considerar una gran família.

En aquesta edició volem destacar la gran participació de joves que ens han contagiat amb el seu entisiasme i alegria i que per a nosaltres son una font d'inspiració i motivació per afrontar el repte que suposa dur a terme un esdeveniment com aquest. Gràcies a ells creixem cada any de manera singular i podem dir que s'han convertit en el principal punt d'atenció del Sanhibloc.
Des de l'organització estem segurs que tots els participants han pogut gaudir dels 32 blocs proposats pels nostres equipadors, Mikel Román, Kiko Martínez, Ramón Julián, Shirleys Noriega, Carlos Catari, Xevi Sava, Carles Redorta i Aitor Fernández. Blocs per grans i petits que han fet gaudir a tothom.
Com cada any, també volem agrair la preséncia, col·laboració i participació de Jaume Oliveres. Totes les imatges són cedides per ell.
Davant d'un públic de diverses edats varem haver d'improvitzar unes finals adaptades per tothom i van quedar definides en categories que anaven fins a joves de 14 anys, una altre de joves de 15 fins a 18 anys i una final absoluta, Tot i així varem poder donar premis a tots, a més d'un bon sorteig de material per tothom cedit pels nostres patrocinadors entre els quals hi habia samarretes, magnesi, invitacions, ampolles de cava, raspalls i una corda.
Una vegada més grácies a tots per fer que el SANHIBLOC sigui ja una cita obligada per tots els públics.

Us esperem a tots en la propera edició !!!.







































martes, 8 de enero de 2013

CONTE ENRERA PER LA TERCERA EDICIÓ DEL SANHIBLOC




Aquest dissabte a partir de les 9.00h comença el festival, acavarem quan tothom estigui petat !!!
Podeu fer la vostra inscripció el mateix dia a les nostres instal·lacions, o si ho preferiu podeu fer-ho a través de Caixa Penedés en aquest número de compte:

2028.0591.65.3300000670
Quan feu l'ingrés heu de donar el vostre nom i cognoms així com "Sanhibloc" com a "motiu" de l'ingrés. 
El preu de les inscripcions és de:
10 € per socis
12 € no socis
No federats 5 € més per cubrir assegurança.
Recordeu que el dia de la competició heu de presentar el rebut de la inscripció i DNI.
Aquest preu inclou Samarreta SH 3 , entrepà i beguda.
Hem de recordar també que la organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en aquesta competició pugui causar en els inscrits. Per això us recordem la importància del fet d'estar federat, i si no ho esteu teniu l'opció d'una assegurança per aquest dia. 

Us hi esperem a tots i totes, grans i petits per gaudir d'una de les competicions populars amb més trempera de la comarca.